Man 30 - 39

Wie is Frans?

Frans is een jongen die ervan houdt om zijn leven op orde te hebben. Een mooi huis, een fijne partner, een leuke auto en een snorrende kat op de verwarming. Een harde werker ook. Maar jarenlang was dat de façade waarachter hij zijn gokverslaving leefde. En in die verslaving deed hij heel andere dingen. Liegen, stelen, mensen bedriegen. Zelfs in zijn directe omgeving. Een perfect dubbelleven. Alles, maar dan ook alles, voor het gokken. Hij liep tegen de lamp, het hele kaartenhuis aan leugens klapte in elkaar en toen alles op tafel lag, was dat het begin van de ommekeer. Frans is bedachtzaam geworden, houdt een wakend oog op zichzelf, benauwd dat de gokker in hem opspeelt. Loopt bij een therapeut, maar zit ook bij een zelfhulpgroep. Ideale combi vindt hij.

Om de privacy van deze persoon te beschermen is gebruik gemaakt van een verzonnen naam. De werkelijke naam van Frans is bij de redactie bekend.

Nóg wijzer worden? Vragen en antwoorden

Stel een vraag aan de redactie
Uw kunt uw vraag anoniem stellen. Ervaringsvraagstukken behoudt het recht uw vraag niet te publiceren en/of in behandeling te nemen.
Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google | Privacy - Voorwaarden